dimarts, 7 d’abril del 2015

10 de 52, Runequest 6 a l'estil sandbox



En el marc del 5è Tast de Rol vaig dirigir una partida de Runequest 6, en concret el mòdul Tierras Robadas (de la sèrie d'aventures per Pathfinder Forjador de Reyes)

Data de la partida: 14 de març – Tast de Rol
Nombre de jugadors: 5
Jo feia de:   Director de Joc

Comentaris
Es tracta d'una partida bastant oberta, on els jugadors podien, a partir d’una escena inicial, escollir el seu camí en aquesta aventura plantejada com a sandbox.
El RQ6 és un joc complexe (té moltes peces) però no és complicat (la gent agafa el truc de seguida). Els jugadors van saber organitzar-se contra un atac bandit al punt comercial que volen fer servir de base mentre mapegen i exploren una zona de terreny salvatge.
El fil dels bandits va atraure prou al grup com per endinsar-se pel bosc fins trobar el campament d’on provenien. Allà van tornar a guanyar als bandits amb un atac furtiu.
El joc funciona bé, com ha de funcionar un joc de tall clàssic. Vaig pecar, com sempre, de màster benevolent i penso que el grup mai va tenir sensació de posar en perill la seva integritat. Tot i que el joc és extremadament mortal.
El que no acabo de veure clar si és un bon joc per a jornades o sessions esporàdiques. Com en molts dels jocs de tota la vida la progressió del personatge és un element important del gaudi del joc i en una sola sessió no s’abasta a veure gaire res d’això.
De tota manera ens ho vam passar d’allò més bé!