diumenge, 8 de març del 2009

[BF] Sessions de la 6 a la 9

(d'aquestes sessions ja no tinc tant material com de les anteriors)

LA SISENA SESSIÓ:
La Martha, empesa per la tossuderia del seu germà Valentino, surt a fer una copa amb en Kenzo per pactar la distribució de la droga. Sembla que vol intimar amb Martha, però sense compromís i sense pagar!

Un cop pactada la distribució la droga, amb la perspectiva d'un ingrés en pocs dies, els germans intenten començar a preparar la expedició de dones de mala vida a la Ruïna de Fèlix. El lloguer de remers i la compra de roba per a les noies posa a prova els Recursos dels nostres protagonistes.

La sessió acaba amb una altra aparició de rodens a la casa. Aquesta vegada, però, els Cassano estan a punt i consegueixen capturar-ne un de viu!

LA SETENA SESSIÓ
La sessió comença amb l'interrogatori al roden. No en treuen res de bo, però l'estoven de valent. El negoci de la droga rescatada del naufragi es tanca i la família guanya alguns diners.

En aquesta sessió vam provar el tema dels Tests de Manteniment de Nivell de Vida. Algú del grup tenia duas de recursos taxats (a causa de fallar tirades) i per recuperar-los vam invertir un mes en algunes feinetes.

En Luca va seguir treballant pel Sr. Dimecres com a extorsionador, la Marta com a proxeneta i en Valentino com a escriba. De "regal" vaig donar a cada jugador 1 punt en un Wise relacionat amb la tasca realitzada. També vam comptabilitzar el mes per a temes de Pràctica d'habilitats.

En aquesta sessió es va confirmar que el jugador que duia en Ioseppe deixava de venir al grup.

LA VUITENA SESSIÓ
En aquesta sessió es va incorporar un jugador nou amb un nou personatge: en Vínculus el Coix, un pidolaire amb habilitats màgiques (Gifted Child, Beggar, Neophite Sorcerer, Performer).

La sessió comença amb l'entrada de Vínculus a escena: arriba a casa dels Cassano parlant del futur i de prediccions extranyes. Els Germans desconfien i el tanquen al celler mentre negocien amb ell. Al final el "posen a prova".

Amb el nou membre de la banda, aquesta es dirigeix al mercat a comprar-se algunes armadures i robes amb els nous diners obtinguts. Allà hi ha una desagradable escena amb els pares de'n Vínculus que el repudien completament. En Valentino el protegeix i el vincle entre ells es referma. També coneixen i visiten a el Capità Tanko (capita de la Guàrdia de Clavagueram) amb qui estableixen una certa bona relació ja que li lliuren el roden capturat i d'aquesta manera saben que en Tanko ha declarat una guerra a mort amb els rosegadors humanoides.

LA NOVENA SESSIÓ
Durant aquesta sessió la banda obté l'encàrrec per part de'n Cyrill (en contacte de'n Valentino) de "desallotjar" un local i quedar-se'l. Al local en qüestió resulta que hi ha un clan nan venedor d'armes de foc.

Després d'un intent fallit de'n Vínculus d'entrar per la porta del davant fent ús d'una il.lusió. Va poder entrar i veure que es tractava d'un auster comerç, sense determinar de què. Després es va passar a l'acció intentant entrar-hi tots per les clavegueres. Després de fer unes voltes hi van arribar, i a més van detectar pistes que els nans feien servir les clavegueres per entrar material d'estranquis. Una porta de pedra molt difícil d'obrir i.... de cop uns rodens van atacar. Una breu lluita i, amb alguna estrafolària estratagema, els Casanno van aconseguir que els nans obrissin la porta. En aquell moment va aparèixer, també, la Sewer Guard, liderada pel devot i convençut defensor de la llei el Capita Tanko.

Amb els nans a un costat, la guàrdia de la claveguera a l'altra es va iniciar un Duel Of Wits, entre la Martha i la mestressa del clan nan. Amb l'ajut dels germans la Martha pot excusar la presència de la banda a les clavegueres (perseguint els rosegadors) i fer recaure les sospites de conxorxa, tràfic i demés sobre els nans.

Per desgràcia només els va caure una sanció! Sort que la Martha coneixia un membre del funcionariat que va accedir a accelerar el procés i a agreujar-ne la gravetat. Sota l'amenaça de les complicacions legals, amb presó inclosa, amb les que havien de manegar els nans van proposar als Cassano pactar. Ràpidament es va arribar a un acord satisfactori per tots. Els nans donen el local als Cassano per muntar-hi un prostíbul, a canvi de que els cedeixin una part del soterrani per fer-lo servir de magatzem del seu contraban, així els serveix de tapadora. Per segellar el pacte els nans els hi van donar unes quantes pistoles.

Tornant a casa després de la reunió amb els nans la banda es troba amb el Sr Dimecres i els seus pinxos.... resulta que els nans li pagaven protecció a ell!