dimarts, 1 d’octubre del 2013

un curs que promet... traduccions!

Quan tot el món parla de crisis i dificultats...

Quan per webs, blogs i fòrums llegeixo que el panorama espanyol del rol està fatal...

Veig que en els propers mesos (espero) sortiran un munt de jocs de rol en castellà important que M'AGRADEN MOLT!

Els senyors de Holocubierta estan a punt de treure l'Ars Màgica 5a edició, i en la seva llista de propers productes treuran el Mouse Guard! Per fi un joc de Luke Crane en castellà! Esperem que no sigui el darrer...

Feia poc, amb un èxit sense precedents, el kickstarter del Fate Core el situava com a un joc de filosofia indie però de distribució mainstream; i ha faltat poc temps per què l'onada expansiva arribés a Espanya:

Conbarba publicarà en breu l'Spirit Of The Century i a mig termini el Fate Core i el Fate Accelerated Edition.

Nosolorol publicarà el Dresden Files RPG

I per si això us sembla poc, la 6a edició de Runequest està a punt d'arribar en format paper i format pdf. Ho treuen una nova editorial anomenada Runa Digital (on hi ha en Fran de Conbarba, que és garantia d'èxit).

A més, en breu arriba el Pathfinder de mans de Devir i altres coses que cauen fora del meu radar i interès.... Però per estar informats: blog del traductor i blog de Jordi Zamarreño.

Feia temps que no veia una activitat tant intensa i, sobretot, que m'interessés tant a mi. Ara caldrà veure si hi ha pressupost suficient... el que segur que caurà és el Mouse Guard!

2 comentaris:

Tomàs ha dit...

Jo fa temps que no em compro res de rol, i menys en castellà, però el RuneQuest és un "must". Estaré atent a la seva publicació a finals d'any.

Menécrates ha dit...

I tant!
A mi em passa al revés, em ve molt de gust comprar jocs en castellà i català, crec que millora la meva "jugabilitat"!