dilluns, 14 de gener del 2013

Brasarogent del clan dels Recuperadors

Brasarogent, del clan dels Recuperadors, caçador i guerrer bàrbar
Lluny de les zones poblades, als "glens" i muntanyes més freds de Wan Lin, un clan d'homes rudes, però honorables, consagra la seva existència a rastrejar i localitzar els llegendaris objectes de poder que en mans impròpies podrien despertar a les antigues races, i de retruc retornar al món la Guerra dels Cels. El seu origen és incert, però les llegendes diuen que foren servidors dels gegants durant la Guerra i que en caure els seus amos, s'adonaren de la destrucció que havien ajudat a crear i jugaren evitar que es tornés a produir quelcom semblant.

Aquests homes i dones abnegats que sacrifiquen les seves vides per protegir la humanitat de les arts fosques, se'ls anomenen els Recuperadors, ja que malden per trobar antics artefactes màgics i protegir-los i amagar-los per evitar que acabin en males mans. Alguns però no veuen en les seves accions res més que un afany acaparador i egoista, i son tractats per alguns nobles i savis com vulgars vaivers, bandolers, trinxeraires o saquejadors de tombes. 

Brasarogent és un d'aquests homes, endurit en la forja familiar, trempat en les freds dels cims glaçats i ensinistrat per seguir la tasca del clan, s'ha unit a la Guàrdia del Vent per fer aliats en la seva missió.

Refresc: 2

Aspectes:
(Concepte) BÀRBAR RECUPERADOR
(Problema) FÚRIA BERSEKER
SANG DE GEGANT
ARMES DEL CLAN ENRUNADES
TOTES LES PONEN

Habilitats:
Genial (+4): Lluitar
Bones (+3): Físic, Supervivència
Acceptables (+2): Mites i llegendes, Atlètics, Rastrejar
Regulars (+1): Atenció, Voluntat, Furtiu, Intimidar
Proeses:
Cop Atronador (un atac exitós amb estil de Lluitar no creua un boost sinó un aspecte d'escena)
Escut defensiu (pot fer servir Lluitar per parar projectils sempre que porti l'escut)

Equip:
Martell (2, pesant)
Armadura repujada d'ullals (1, salvatge, conseq menor i mitjana)
Escut tarja (1, gran, conseqüència mitjana)