dissabte, 8 de gener del 2011

Resum del 2010 i propòsits del 2011

Durant el 2010 ens han passat moltes coses....

La primera és que dels propòsits que em vaig marcar a finals del 2009 no n'he complert quasi cap: només mantenir la partida setmanal.... en canvi dels propòsits pel 2010 que es va marcar en Calapopa n'ha complert un bon percentatge!

També hem provat un munt de jocs. I a més hem consolidat (amb el fitxatge de'n Bardic, el grup i, a finals d'any, un estil de distribuir els jocs a què juguem i qui fa de director: ara mateix funcionem per torns, on tots fem de directors de jocs. Cada un de nosaltres ha de convèncer al grup de la proposta que vol dirigir. Això implica campanyes de curta durada amb DJ rotatius: permeten provar nous jocs sense cremar als DJ.

Per a mi ha estat una gran notícia que en Calapopa i en Mobuttu (i en Bardic indirectament) s'hagin afegit tant actius al blog, la veritat és que tenia un cert sentiment de culpa per tenir-lo tant abandonat.... i ara s'ha reactivat de manera espectacular!!!

Això també ha generat força expectatives i aquesta és la llista de desitjos lúdics pel 2011:

Mobuttu:
Burning Wheel, Torre de Rudesindus, Warhammer fantasy o Palladium fantasy, Redcon, Canción de Hielo y Fuego.

Bardic:
Cthulhu (anys 20, invictus, actual, victoriana o medieval, el que sigui!); 7è mar; Warhammer fantasy o Merp; Star wars (si dirigeixo jo, seria d6); Solar system (en voldria dirigir una); Llegenda dels 5 anells; Zombie: afmbe; Puppetland; Torre de rudesindus; Name keeper, o un minijoc de l'estil Paranoia

Calapopa:
- Publicar un altre joc de rol en català
- Jugar o dirigir un mínim de cinc jocs d'aquesta llista: Don't rest your head, Lady Blackbird, Polaris, My Life With Master, Shab-al-Hiri Roach, D&D4, Toon, Feng Shui, A penny for my thoughts, Burning Wheel, Unknown Armies, Sistema Solar.

Menecrates:
jugar més Sistema Solar, provar el D&D4, jugar o dirigir Fate, donar una oportunitat a algun dels jocs que usen sistema GUMSHOE, dirigir Burning Wheel, Mouse Guard i Dresden Files. Muntar una partida de rol amb els meus fills.

Ja veieu que necessitarem o moltes setmanes o molta negociació..... ;-)

2 comentaris:

Menécrates ha dit...

I m'he oblidat apuntar estrenar la meva pantalla!!!

http://www.fatdragongames.com/fdg0070.html

:-)

bardic ha dit...

jaja! quina feinada ens espera!! i aquesta pantalla ja comença a generar expectació... l'estrenaràs pel burning wheel, suposo! ;)