dimecres, 6 de juny del 2007

Regla cinemàtica per a Gurps....

Bones,

per aquells que pateixen tant per la mortandat o no (jo diria que no és tanta) del Gurps, he trobat una house rule que li dóna el to cinemàtic "Indiana Jones" que volia implementar a Red Rats.....

Aquí la teniu:

Heroic Use of Character Points

Any spare Character Point may be converted to a Hero Point at any time:
1.- May be used to say, “it was only a flesh wound!” After a combat is over and the character has a chance to check themselves, they can spend a Character Point, and the damage from a single wound is halved (round down). Permanent crippling injuries become lasting; lasting become temporary, and temporary, merely wounds.
2.- May be used to get an extra action in a combat round.
3.- May be used to convert a critical failure into a failure (1), a failure into a success (1), a success into a critical success (1). This can be multiple steps, so that a critical failure can become a critical success for 3 points.
4.- May be used to influence the scene, or the plot. "Hey, isn't that guard a distant cousin of mine?" as per the Serendipity Advantage.

L'he trobat en aquesta web!

6 comentaris:

Quim ha dit...

Uaaa!! Aquestes coses m'encanten!!! :D

Q.

Menécrates ha dit...

Ho sabia....

GURPS + house rules = endless possibilities

:-D

Philodox ha dit...

És perillós. A mi em sap greu, no ho faria, i no crec que ningú ho faci, però se't comencen a passar idees pel cap, tipus...
Tinc 150 pts. Me'ls guardo tots (o "només" 100) i em dedico cada partida a treure èxits crítics, encara que no sàpiga fer res...
Jo no ho faria. Però ara, pensant-hi més, és clar que ningú es gastarà un pt per a reduir el mal a la meitat, abans es gastarà un punt i evitarà ser tocat per l'alè del drac.
Em sap greu, no és culpa meva pensar aquestes coses, però és com si a tu et parlen d'una noia que es diu caputxeta i tu intentéssis no pensar amb el color vermell. Et surt, és el que hi ha.
(P.S.: He de deixar l'alcohol)

Menécrates ha dit...

Carai Philodox!

Si algú es guarda 100 punts l'enviem a buscar Jalapeños a Mollerussa!

Entenc que la idea és guardar-te'n fins a un màxim de 5....

;-)

Quim ha dit...

Home, per no donar peu a super-munchkins com tu s'afegeix una altra house-rule complementaria on com a màxim (p.ex.) pots tenir en el "pool" de punts d'heroi 5 PX per sessió. I avall...

Q.

Iván ha dit...

Ja faig quelcom semblant a la partida de GURPS que estic dirigint ara, amb la limitació de 1 cop per sessió (per evitar aixó que diu Philodox: el primer cop, fa anys, que ho vaig provar, cap jugador es va gastar un PX durant la partida. Ni un.)
Un altre que també fa molt, és donar a tots els jugador la ventatja Sort, també limitada a un cop per sessió.