dissabte, 2 de juny del 2007

Els Red Rats al forum

En Menecrates en va enviar aquesta proposta:
Havia pensat que potser la trama de Red Rats donaria joc per fer trama online. A diferents nivells: un primer (el més bàsic) és fent que els personatges jugadors ampliïn el seu background i seguiment. El segon és per què al principi la saga anirà molt tipus "pulp" (Indiana Jones), aquí la gent podria aportar pistes, mapes, símbols, que ajudessin al grup. Potser algú podria simular un científic que es carteja amb algun dels pjs, algú podria escriure "articles" a alguna gaseta periodística.... (aquí el tema de wikipedia, google i altres fonts webs són grans brolladors de material!). El tercer nivell seria en una segona fase de la campanya: quan comencin els salts de temps, els móns paral·lels, alternatius..... aquí podríem ampliar les aventures "de taula" amb contradiccions, línies temporals paral·leles i el que vulguis!

Em sembles totes propostes molt bones, com sempre falta que algú s’hi afegeixi és clar :(, n’afegeixo un parell més:
- Que hi hagi una partida dels dolents, de la mateixa manera que una peli sempre surt que està maquinant el dolent. Sempre és clar sota la supervisió del gran MMM per no rebentar res.
- Fer petites partides d’introducció d’un element clau de la partida presencial, per exemple com ha arribat un objecte a tal lloc, perquè aquell castell està derruït, etc. Aquesta informació estaria disponible pels jugadors en forma de diari o alguna cosa semblant.

1 comentari:

Philodox ha dit...

Jo sempre m'he plantejat com combinar jocs de rol i d'estratègia.
Combinar, d'alguna manera el que seria la partida amb, un Warhammer (joc de taula) o travian o ogame o planets.
M'explico?
Que la partida doni bonus de punts a l'exèrcit o als aliments del joc d'estratègia i que aquest dongui beneficis/perjudicis al joc de rol (subvenció pel grup, progrés en la trama, o més problemes...).
Però no he sabut mai com combinar-ho, les possibilitats són massa grans...
S'entén una mica, la idea? Si algú diu alguna cosa a l'igual m'explico millor, despés...