diumenge, 3 de gener del 2010

CAOS

En Luke Crane escriu, en el capítol de FIREFIGHT del Burning Empires....

CAOS
Aquestes regles proveeixen el mecanisme per orquestrar la bogeria de la batalla i per poder travessar la boira de la guerra. Són els jugadors els que duen el caos.

De fet aquestes regles necessiten caos vessat per sobre d'elles. Necessiten que les ordres es cridin a la taula, necessiten crits desesperats demanant reforços, aturdidores descripcions d'explosions, el rugit del disparar de les armes pesades, els precs dels ferits i les súpliques frenètiques dient "Qui collons està manant aquí?"

Aquestes regles necessiten ser jugades així. Necessiten el caos al funcionar: feu el soroll de les metralladores, reproduiu escenes d'"Apocalypse Now", tapat la boca per simula la sonoritat dels comunicadors. Descriu el moviment pel flanc dels teus homes, dibuixa la formació de fletxa de la teva flota quan avança, explica'ns les pors més profundes que sents al prendre una decisió arriscada. Com et sents quan reverteixes la potència del compressor de gravetat i emprens una fugida inesperada? Com sóna l'artilleria quan bombardeja desde l'òrbita? Pots sentir les teves pròpies ordres per sobre dels crits dels ferits?

La recompensa per aquest estil de joc és pura diversió i goig.

Qui és que no vol jugar-hi?

2 comentaris:

Quim ha dit...

Present!

Menécrates ha dit...

Quim,

és UNA PASSADA!

em sembla que fins i tot podríem dedicar un dia a fer-ne un de prova....

Keep Burning!