dijous, 18 d’abril de 2013

[Edad de Gel] 2a sessió

I afegim un tercer personatge...

El Gran estornell - Il·luminat

El Gran estornell

Quan era petit va presenciar la mort dels seus pares a mans de l'Snake (el lloc tinent d'en Redd) i en Dumbo (un dels membres de la banda d'en Redd), moment en que se li va aparèixer el Gran Fènix: "Ets l'escollit, reprodueix-te"; però perdent en el procés el record dels detalls de l'assassinat.

Des d'aquell moment, el Gran estornell ha acumulat seguidors amb lligams familiars, prenent un harem de dones i reproduint-se amb elles i la seva descendència. Amb aquesta gran família, a creat un prostíbul -La Perdiu Blanca-, regentat per Graça (una de les seves dones), amb el qual es dedica a extorsionar a les patums de Vilavall, entre ells, Fartet, el cap de l'assentament, per pràctiques sexuals perverses.

Amb Gavina, una altra de les seves dones, va engendrar Curroc, un fill amb síndrome de Down, venut com a bèstia de càrrega; i a Robin, l'actual esclau sexual d'en Redd (resulta que li falta cinc minuts de cocció); puig que el Gran estornell es desfà de la progènie que no ha de ser productiva.

I comencem a jugar...

Evidentment comencem el joc amb la tirada de fortuna del Gran estornell, que falla: la seva família està afamada i s'ha gastat tots els diners en cristall (una droga de disseny que es pren dissolta en alcohol o gasolina) quedant ensopits i desesperats per tenir-ne més.

El Gran estornell es dirigeix immediatament al mercat per reclutar menjar per la seva família, obtenint diversos voluntaris per a la tasca. A més se li uneixen em John, l'Ot i l'Spit que li comenten que no arriben prou aliments a l'assentament.

Al seu torn, en Redd ja s'ha recuperat a l'iglú del Dr. Mateu i aquest li demana que investigui el perquè la remesa de cristall de esperava no ha arribat. A canvi, li dona l'última dosi que li queda. En aquest moment entra el Gran estornell a l'iglú, i demana al Dr. Mateu tota la droga que pugui tenir. Aquest li informa de la mancança.

En Redd i el Gran estornell, aquest descarti la construcció d'un trineu, es posen d'acord amb els termes de l'expedició. Aniran junts i en Redd procurarà un mitjà de transport adequat per en John, l'Ot i l'Spit per què els puguin acompanyar a canvi que aniran absolutament a mitges del què trobin allà on van (no pensa complir-ho).

En Redd vol comprar tres iacs a Pat el granjer, oferint-li  la dosi de cristall que té, però aquest no accepta el tracte. Així que els pren per la força i deixa que l'Snake saquegi la granja mentre s'envà a buscar el laboratori de processament de cristall allà lluny a les Muntanyes nevades.Ja de viatge, en Redd obre la seva ment per esbrinar on realment han d'anar: li bé un flashback de la mort del seu pare i sent animadversió per l'Snake, el seu botxí, tot i que no hi fa res, argumentant que és un bon lloctinent. Tanmateix, "el Fred" no li reporta cap informació i surt del seu estat per trobar-se enmig d'un llac glaçat escardant-se.En Redd i el Gran estonell intentent esbrinen quina és la seva millor opció [llucar la situació] i decideixen separar-se. Tanmateix, l'ull fuig per la zona on ho fan els iacs i l'altra aprofita que els tres sequaços s'enfonsen a l'aigua gèlida per salvar-se. En Redd acaba amb un dels iacs per alliberar la superfície del llac de la tremolor de les seves peülles.

Acaba el dia, amb els dos protagonistes, vorejant el llac al capvespre, sense masses provisions, i sense iacs ni acompanyants...

Conclusions

Em fa l'efecte que aquest cop he dut el tema dels moviments del MC d'una forma una mica més fluida, especialment degut al fet que ja havia esbossat alguns dels fronts que vull per a la partida i tenia clar cap on anaven les coses.

Malgrat el manual et diu que no preparis res, és clar que els fronts donen direcció al joc i és molt més fàcil improvisar àdhuc preparar mapes i PNJ d'avançada.

Per altra banda, també he pogut introduir amb més intensitat l'ambientació apocalíptica amb gel i el fred (iacs, llacs gelats, manca de subministraments...)