dimarts, 31 de gener del 2012

Punts de trobada

Des de l'inici d'internet, una de les seves utilitats ha estat ser punt de trobada de persones que comparteixen els mateixos interessos. El jugadors de rol no n'hem estat cap excepció i des del principi del temps internautics hem tret el cap a la xarxa a veure qui més hi havia.

Fa poc s'ha presentat una nova iniciativa (El rol de siempre online), una mena de xarxa social rolera amb la intenció de posar en contacte rolers i mirar de ventilar els grups de joc i la seva clàssica endogàmia. Feu-hi un cop d'ull, ens hi trobareu.

Hi ha d'altres iniciatives similars, en el sentit de punt de trobada roler, però cadascuna té els seus propis objectius i personalitat, aquí teniu els enllaços de les quatre que conec.



Terra de jocs (català)
El refugi del rol (català - castellà)
Nación rolera (castellà)
Salgan al sol (castellà)
Spqrol (castellà)
Comunidad Umbría (castellà)
El rol de siempre online (castellà)
Rpg.net (anglès)
RPG Geek.com (anglès)
Story Games (anglès)
Rpg Crossroads (anglès)
The forge (anglès)

1 comentari:

Rosenkrantz ha dit...

Quan fa uns anys estava buscant informació de Burning Whell vaig descobrir Terra de jocs. La veritat no és que fossiu gaire acollidors.

Ho entenc, era el vostre fòrum i no hi volíeu a ningú més. He passat a mode 'lurker' i així no us molesto. Al vostre fòrum parleu de jocs fets aquí i això mola!

Crec que la majoria de clubs són així, endogàmics i amb les xarxes socials no es millorarà.

Rosenkrantz

PD: Estic fent una campanya de BW-Buring Empires--> Burning Skies