divendres, 30 de març del 2007

1a presa de contacte

Ahir vam estar mig comentant la meva darrera idea (saga de salts temporals sota una mateixa idea de campanya conspirativa) i sembla que va mig agradar.

Apuntava el grup a mantenir pels mateixos personatges....

Seguim pensant-hi!

2 comentaris:

Quim ha dit...

La idea de fer servir el mateixos personatges la trobo molt bona, el problema és el coneixement de la tecnologia quan es viatge cap al futur. Tot i que això pot comportar escenes interpretatives i dramàtiques molt bones (vegeu la película "La màquina del tiempo") pot arribar a ser un pèl frustrant posar a PJ dels anys 30 al Transhuman Space.
Potser és millor començar a l'inrevés: PJ del TS que troben una mena de Stargate que els porta als anys 30 on s'ho han de currar investigant llocs misteriosos per trobar un nou portal que els torni a casa. A priori, la tecnologia més avançada podria semblar un obstacle per ubicar els PJ en una època concreta del passat, però el fet que les tecnologies no siguin compatibles limita l'ús d'aquestes només a casos especials: no hi ha munició adient, ni bateries per mòbils, ni piles botó, etc. i eventualment s'acabaran.

Albert ha dit...

És un escfenari interessant també. De tota manera em sembla més senzill agafar pjs del segle XX o inicis del XXI que d'un futur proper o llunyà.