dimecres, 29 d’abril del 2015

16 de 52, Línies Fantasmes, provant confitura de pot petit...


Amb el grup habitual de dijous aprofitem l'espai entre una campanya i la següent per "desengrassar-nos"provant coses diferents.
Aquesta vegada toca Línies Fantasma de John Harper, que Maqui Edicions ha traduït de forma gratuïta per a la seva col·lecció de mini-jocs Al pot petit.

Data de la partida: 22 d'abril
Nombre de Jugadors: 3
Jo feia de: director de joc

Comentaris:
Vaig plantejar una partida molt curta, lineal i directa. La idea era veure com funcionava el joc a la taula.
Els nostres protagonistes Acer (l'àncora), Foll (la gralla) i Kale (l'òliba) formaven part de la única patrulla de braus que havia de protegir un tren curt que sortia amb una certa urgència.
Al tren, tot i que ells no es van esmerçar gaire per investigar-ho, hi viatjava la vídua del Comte Marinoff amb el seu nou amant, un gigoló livurià. Al vagó de la pleb hi viatjaven uns quants cultistes de la Mà Eterna de la Foscor (culte esperitista al que pertanyia el Comte) amb un contenidor místic on hi havía l'esperit gelós i iracund del comte que volia matar a la seva infidel esposa. 
L'atac d'uns esperits desesperats va destapar tota l'acció i els nostres braus de línia van defensar als passatgers nobles i van reduir als cultistes, eliminant abans l'esperit del Comte.
La partida va ser breu però jo vaig gaudir-ne. Els jocs basats o inspirats en Apocalipse World m'estan encuriosint molt, sobretot per què no acabo de copsar el sistema. Espero que amb la propera aparició de Dungeon World en castellà hi pugui aprofundir un xic més....