divendres, 10 d’abril del 2015

12 de 52, Burning Wheel, s'acosta el final de la campanya

La partida de Burning Wheel amb el grup regular segueix avançant i el final s'acosta...

Data de la partida: 25 de març
Nombre de Jugadors: 4
Jo feia de: jugador

Comentaris:
Després de grips i compromisos renpreníem la nostra campanya de BW. Havíem deixat la sessió anterior en un pùnt culminant quan la noble del grup traïa el pla que havíem previst per guanyar-nos la confiança de la banda de lladres que castiga a la nostra vila. Feia molt de temps que no jugàvem a BW però vam agafar el fil ràpidament. Tancar una sessió amb un bon cliffhanger fa que sigui més senzill recuperar la motivació per entrar de nou en la història…
El pla de la Violeta, nom de la noble, va ser tot un èxit. Amb les Fures capturades seguíem essent els principals defensors de la llei i l’ordre de la ciutat. Però el sergent Jim (un altre dels PJs del grup) estava desolat, per què justament l’amor de la seva vida (la Gessamí) era la cap de les Fures i havia sigut capturada! Per això no va dubtar en escollir l’amor per sobre la lleialtat a la guàrdia i, en un moment de confusió va alliberar-la. Aquesta part de la sessió va ser un xic caòtica a nivell de mecàniques ja que no vam saber trobar ben bé com representar tot aquests enfrontaments de voluntats i intencions sense trencar el grup per la meitat i alhora respectant la història i el sistema de joc.
L’aventura, però, va anar avançant i vam seguir investigant el misteri principal: les invocacions malèfiques que maleeixen a la nostra vila. Aquí els altres dos personatges (l’Sven, el meu mag, i el nan) van guanyar protagonisme al fer-se part del Septarcat, organització de mags de Sallent del Fall, i d’investigar com frenar les malediccions.
Després va passar una d’aquelles coses que són per recordar: en Jim va iniciar una línia d’investigació interrogant una sergent que té fama de corrupta. L’escena del diàleg entre els dos personatges va ser molt rara, estava clar que amagava alguna cosa però erem incapaços de veure què era. Quan els daus van començar a donar raó a en Jim de cop es va fer evident una de les trames de la campanya: la Sergent Turmia era en realitat la Gessamí!!!!!!  ESPECTACULAR! Així en Jim va trobar parella i podrà seguir el llinatge familiar.
De mentre vam aconseguir obtenir informació d’un conjur de protecció, vam organitzar una processó amb el temple de Pelor i vam descobrir que el llac estava malït per produir infertilitat a les dones de la vila.
Això ens va permetre descobrir el tercer símbol malvat i estar a punt per enfrontar la darrera part de la campanya.