dimarts, 14 d’abril del 2015

14 de 52, Burning Wheel, preparatius pel gran final



Una partida del grup habitual de dijous, aquesta vegada molt curta per què vam començar tard, però van passar coses interessants (tant a nivell de la història com de les mecàniques....)

Data de la partida: 8 d'abril
Nombre de Jugadors: 3
Jo feia de: jugador

Comentaris:
Ja sabeu que seguim intentant Sallent del Fall de la maledicció diabòlica que l'amenaça des del principi de la campanya. Hem, amb penes i treballs, desarticulat els tres primers atacs, queda el darrer i definitiu, conegut simbòlicament com el Drac.
Per lluitar contra ell hem de fer com l'heroi local del passat: unir les tres religions i el Septarcat (els mags de la vila). 
  • Del Septarcat ja en formem part i aconseguim en aquesta sessió que el Gran Septarca ens delegui la representativitat.
  • Del temple de Pelor ja tenim la col·laboració del sacerdot Grunydelmar, amb el compromís per part nostra que la seva religió serà la preferent (que mirarem de que la cimera es faci al seu temple).
  • Per tant vam anar al temple d'Eratis a buscar l'audiència d'Arina Albada, la sacerdotesa. No ens va voler rebre per què som massa poc importants!
  • El 3r i darrer temple és el d'Avandra. Amb els contactes que tenim aconseguim que Estel-lluent ens rebi i està molt interessat. A més ens aporta molta informació per què era amic de Berard, l'heroi local. Ens explica que el drac va sortir de sota terra i que va provocar l'ensulsiament del fall.
Estel-lluent, a més, ens ajuda a connectar amb Arina Albada a partir d'un conflicte que hi ha entre temples per la educació gratuïta que l'elf dóna als vilatans. Amb aquesta trobada furtiva aconseguim convèncer a Albada de la importància de que assisteixi a la reunió.
En Jim, a més, connecta amb Sir Siembieda que s'encarregarà del càtering i logística de la cimera (donant molt de paper a la família Grassot).
La sessió acaba amb el disseny de l'ordre del dia de la cimera, temes a tractar i punts que tenim a favor en cada moment.
A nivell de mecàniques em va encantar com els compromisos van adquirint força en partides tant socials com aquesta. També, respecte a aquest tipus de partida, el DJ Mateu va ser força estricte en deixar-nos tirar l'habilitat social que interpretàvem i no pas la que volíem. Va ser molt interessant!