dilluns, 9 de març de 2015

9 de 52, Breachworld una declaració d'amor al Rifts amb un sistema més potableAmb el grup habitual hem provat la partida que en Quim ha preparat per 5è Tast de Rol d'aquest joc acabat de sortir.
Data de la partida: 5 de març de 2015

Jo feia de: Jugador
Número de jugadors: 3
Aventura:partida d'el·laboració pròpia

Comentaris
Fa temps que alguns membres del nostre grup volem jugar a un joc amb una ambientació post-post-apocalíptica, distòpica, esbojarrada i exhuberant com la de Rifts. Però el sistema de Rifts sempre ens dóna problemes. Ara sembla que un dels deixebles de Kevin Siembieda ha tret un joc clarament inspirat en el Rifts però en un format més lleuger, àgil i amb un sistema més potable: el MinSix, un destil·lat de l'OpenD6 de tota la vida.
La veritat és que l'experiment rutlla prou bé. Vam passar una bona estona, vam riure i vam poder apretar una mica les claus del sistema per veure com funciona. A mi em sembla més que correcte: un sistema clàssic, amb molts de daus, una mica massa de sumes però al final s'agafa de seguida i et permet jugar sense estar massa concentrat en les mecàniques. El sistema modular de construcció de personatges et permet reproduir quasi qualsevol cosa que t'imaginis, i això és molt Rifts!
Un manual molt recomanable.