dilluns, 25 de juliol del 2011

Els Artefactes d'Aigonus: situació inicial

Els Artefactes d'Aigonus és la campanya de Burning Wheel que estem jugant ara mateix. Es tracta d'una campanya curta que s'inspira en l'estil clàssic dels jocs de rol, d'exploració de cataus, lluita contra monstres i cerca de tresors màgics.

El marc general de la campanya (la Situació, en vocabulari Burning Wheel) és aquest:
"Aigonus va ser un guerrer heròic de fa segles, que va lluitar arreu del món contra el Caos i les races malvades (especialment els orcs). D'ell es coneix que volia completar la seva col.lecció d'objectes màgics per tenir els Quatre Artefactes Elementals. Se sap que fa un segle va estar lluitant contra la invasió orca que assolava la Illa dels Grius amb l'Espasa dels Vents d'Orlanth, el Fuet de Llàgrimes Eternes de Meagera i la Vara de les Estacions d'Aecer. Només li mancava la Roda Ardent de Pelor, que va saber que era a la Illa. Com va ser derrotat i com va morir és un misteri. Han passat molts anys i després de recerca, aventures i investigacions heu aconseguit una pista per trobar el rastre d'Aigonus. Un ratià albí, un ex-pres ungit amb la Fe a Pelor, un orc que vol deixar enrera la seva esclavitud i un elf de les llunyanes ciutadelles del Mar Gris arriben a la Illa dels Grius i troben el suport d'un príncep nan del darrer clan nan que queda a la Illa.
Sembla que esteu a punt de trobar allò que tans cercadors de tresors no havien fet abans.... esteu a punt per assumir aquesta responsabilitat?"

En els següents dies penjaré més informació dels personatges i una mica de crònica comentada de les aventures...