diumenge, 11 d’octubre del 2020

MdlS: moviments especials de Sort per a tots els quaderns

Al Tome of Misteries hi ha una secció dedicada a proposar moviments especials de Sort per a tots els quaderns.

És una manera interessant de regular l'ús de Sort a les teves partides. Aquí el tens en format de traducció casolana dels quaderns de la versió catalana del joc.

MOVIMENTS ESPECIALS DE SORT per Michael Sands

Alguns dels quaderns de caçadors tenen un moviment especial quan gasten Sort. En aquest article oferim aquest tipus de moviment especial per a tots els tipus de caçadors. S'han inclòs els moviments que hi havia en el manual bàsic per tenir-los tots agrupats.


1. Diví: Quan gastis un punt de sort, se’t comunicarà que quelcom difícil ha de ser fet per la teva missió. Per tu. Urgentment.

2. Escollit: Quan gastis un punt de sort, el Guardià traurà el teu destí a joc.

3. Expert: Quan gastis un punt de sort descobriràs que quelcom que està passant està vinculat a algun fet de fa anys en el que et vas veure involucrat. Potser té a veure directament amb les teves accions o potser és algú altre que passava per allà.

4. Iniciat: Quan gastis un punt de sort quelcom va malament a la teva secta: un projecte mal enfocat o una operació desastrosa. Pot ser per culpa teva o per les males tradicions de la secta.

5. Llançaconjurs: Quan gastis un punt de sort el consell oficial de mags posarà el nas en els teus assumptes. Sempre hi ha alguna regla, tradició o llei que has trencat o incomplert.

6. Malfactor: Quan gastis un punt de sort, algú del teu passat reapareixerà a la teva vida per reclamar un deute o una obligació.

7. Malmès: Quan gastis un punt de sort descobriràs una pista perillosa per  trobar les teves preses. Potser saben que t’hi acostes o han posat la pista al teu abast per fer-te caure en una trampa.

8. Monstruós: Quan gastis un punt de sort el teu costat monstruós guanya poder. La teva maledicció es fa més forta temporalment o es manifesta alguna altra desavantatge de la teva raça.

9. Mundà: Quan gastis un punt de sort trobaràs quelcom realment anòmal. Pot ser d’alguna utilitat però majoritàriament serà anòmal.

10. Professional: Quan gastis un punt de sort la següent missió de l’Agència tindrà un munt de burocràcia a satisfer. Molta.

11. Raret: Quan gastis un punt de sort escull un aspecte de la situació en la que estiguis. El Guardià et dirà com aquest aspecte està connectat amb altres conspiracions. Si l’aspecte que tries no estava vinculat a cap conspiració, ho està a partir d’ara.

12. Sinistre: Quan gastis un punt de sort les necessitats del teu costat fosc esdevindran més menyspreables.