dimecres, 18 de febrer del 2015

6 de 52, Burning Wheel, emulant els clàssics sense voler...


Una sessió més del grup setmanal ...
Data de la partida: 12 de febrer de 2015
Jo feia de: Jugador
Número de jugadors: 4
Aventura: un sandbox de fantasia medieval clàssica basat en un llogarret, Sallents del Fall

Comentaris
Després d'una setmana sense jugar per baixa mèdica, emprenia aquesta sessió amb moltes ganes. Després d'eliminar els dimonis hem començat a investigar per saber què passa al poble i si podem detectar el proper perill.
La veritat és que va ser una partida molt divertida. Vam riure molt. L'Eudald s'emporta (segons el meu parer) el punt d'humor a l'imitar les queixes de'n Quim sobre la poca epicitat del BW.... També va haver-hi un moment de rebelió quan els jugadors no ens creiem que en Mateu (el màster) hagués preparat la partida, després que la seva manera de dibuixar un símbol arcà fos cada vegada diferent...
Al final vam descobrir poca cosa del símbol (que són 4 símbols que en formen un de gros), i per tant suposem que falten dos "atacs" al poble. També vam poder calcular la possible propera data de perill a partir dels coneixements astrològics del grup.
Vam investigar un castell en runes sense trobar-hi res (decepció dungeonera) i vam començar a fer tràmits per aliar-nos amb el Septarca, él mag més poderós de la vila.
Al final de la sessió va haver-hi una disputa (Duel of Wits) entre el nan i el capità de la guàrdia (dos personatges jugadors) per qui es quedava l'espasa que vam trobar a la tomba d'un heroi local. El nan la volia per a ell (Greed a tope!) i el capità la volia per donar al Septarca i obtenir una millor entrada.
Al final va guanyar el nan però amb el compromís que li deixava temporalment al capità per ensenyar-li al Septarca....
Al escriure la crònica m'ha fet gràcia recordar que el mòdul clàssic d'iniciació al Burning Wheel és The Sword i que va just d'això: un grup d'aventurers que discuteixen per qui es queda l'espasa màgica.... ja veus!