diumenge, 13 de gener del 2013

Els nostres herois



La patrulla d'herois que serà protagonista de la campanya de La Guàrdia del Vent està formada per:

JU-LILÀ
Líder informal de la patrulla. Es tracta d'un reputat pacificador, membre actiu de la religiosa Ordre dels Nous Déus. Les seves armes són la paraula i les cadenes de la perdició...

BRASAROGENT
Bàrbar de les muntanyes, membre de la tradició de Recuperadors d'objectes de poder. Amb sang de genat que li corre per les venes i armat amb les armes de clan enrunades serà un dels lluitadors potents del grup.

TALIB
Un nan ferrer, veterà de 100 batalles. És l'expert en armes del grup, com certifiquen les complexes ballestes repetidores que el fan un tirador mortal. Això si, la seva tendència a viure la vida i busca brega el sol posar en problemes.

HUMA
Un cavaller perseguidor de draca. Tot i haver estat entre guerrers té un gran cor, cosa que el fa estar sempre al costat del dèbil i del bé. Armat amb un escut d'escames de drac i un codi d'honor reparteix bé i justícia per allà on va.

MESTRE ARTZIN
Un persistent i efectiu inquisidor, fustigador de diabolistes. Això ha fet que es guanyés enemistats entre els cercles malvats. La seva veu hipnòtica i els seus coneixements en ocultisme i arts marcials ajudaran a la patrulla a assolir l'èxit perseguit.

En breu penjaré la fitxa i la imatge de cadascun dels nostres protagonistes!