dimecres, 8 de setembre del 2010

tot joc es mereixeria...


Tot joc es mereix un manual com l'Adventure Burner.

  1. L'AB és un manual escrit al cap de 5 anys de joc, reflexió i discussió sobre el Burning Wheel.
  2. Està escrit pel propi autor del joc i els principals contribuidors a les seves millores i reflexions. Més enllà de l'equip més proper de Luke Crane s'hi han afegit veus experimentades del fòrum oficial.
  3. El llibre inclou 3 aventures que han sigut sotmeses a un playtest peculiar i molt interessant, buscant conèixer com funcionen certs aspectes de les aventures.
  4. El llibre inclou (la part més sucosa) una relectura raonada de les regles després de cinc anys de jugar-les. Això no té preu. Que un autor egòlatra com Luke Crane tingui la capacitat de dir que una regla ja no serveix, està mal redactada o no s'entén és IMPAGABLE.
  5. El llibre està escrit d'una manera que pot ajudar molt als principiants en aquest joc i dóna molt bons consells als que ja el coneixen.
  6. El llibre és modular: no s'ha de llegir d'una tirada (però costa molt no fer-ho).
  7. El llibre té més de 25 jugadors pregenrats, amb totes les mecàniques calculades. Només hi falten Creences i Instints.
  8. Luke i el seu equip han dissenyat una eina que es diu GRAB A CAMPAIGN que és genial per començar a jugar sense gaires preparatius. Prepararé la meva per quan tornem a remprendre aquest gran joc....

Ara a seguir llegint-me'l i a punt per jugar aviat!